Tasokasta seksiseuraa netistä kaikille sitä etsiville!


SeksiseuraaEri ihmisillä on erilaiset seksuaaliset tarpeet, ja niitä tyydytämään on tälle sivulle kerätty mahdollisimman kattava lista seksideitti palveluista.Tältä sivulta löydät kaikki parhaat seksiseuraa tarjoavat deittisivustot, joiden kautta löydät leikkikavereita takuuvarmasti.

Listaa päivitetään sitä mukaa, kun uusia palveluita avataan, joten voi olla hyvä lisätä tämä sivu kirjanmerkkeihin myöhempää tarvetta varten. Uusimmat tulokkaat ovat panoseuran haussa auttavat seksitohtori ja  Naughtybook.fi

Tällä sivulla ovat esittelyssä parhaat paikat seksiseuran löytämiseen Suomessa, kuten esimerkiksi Fling, ja sexpartner.fi.

Varattujen deittisivusto Victoria Milan.on vakiinnuttanut asemansa salaisen intohimon etsinnässä.

Mainitsemisen arvoinen on myös jatkuvasti suosiotaan kasvattava BDSM / fetissi-sivusto Alt.com. . Jos Fifty Shades of Gray herätti uusia ideoita, niin täältä löydät seksiseuraa niiden toteuttamiseen.

Oma suosikkini on ollut pitkään Fling, joka on kaikista todennäköisin paikka löytää panoseuraa mahdollisimman nopeasti. Se on mainio paikka edelleen, mutta toinen yhä suositumpi paikka tuntuu olevan Victoria Milan, jossa melko yllättäen sukupuolijakauma on käytännösä 50/50.

Ajat muuttuvat aina ja seksuaaliset mieltymykset ovat aina vahvasti muutoksissa mukana. Ovatko yksiavioiset/partneriset parisuhteet vetelemässä nyt viimeisiään seksin osalta, aika näyttää. Pakko tunnustaa etten itse kyllä pystyisi vain yhden seksipartnerin kanssa loppuelämääni viettämään.

Kuivina kausina tulee joskus käytettyä Mycams liveseksi kameroita. Täytyy kyllä sanoa, että on se vaan aikamoinen kokemus nyky-telkkareilla, Melkein kuin muija olisi oikeasti samassa huoneessa! Jos huvittaa kokeilla, niin ainakin nyt on vielä ilmaisia krediittejä tarjolla.

Seksiseuraahan tänne on tultu hakemaan eikä mitään parisuhteiden profetioita, joten takaisin asiaan 😉

Muita hyviä seksiseuraa tarjoavia sivustoja vuonna 2018 ovat:

 

Alkuun pääset painamalla bokseista löytyviä nappeja, jonka jälkeen pääset painamaan jotain aivan muuta…

 FLING

isot tissit

Fling on parhaimpia paikkoja löytää seksiseuraa vuonna 2017. Voit tutustua Flingiin täysin ilmaiseksi, mutta hyvä vaihtoehto sille on kolmen päivän kokeilujäsenyys.

Alle 4 euroa maksavalla testijäsenyydellä saat käyttöösi kaikki ominaisuudet kolmen päivän ajaksi, joten pääset tutkimaan kaikki mahdolliset toiminnot mitä sivustolla on tarjolla. Todennäköisesti kolmessa päivässä löydät jo tarpeeksi panoseuraa, eikä täysjäsenyyttä tarvitse edes ottaa.

Ilmainenkin testivaihtoehto on olemassa kuten alussa jo mainitsinkin, mutta toiminnot ovat huomattavasti rajallisemmat. 4 egeä ilmaisesta panoseurasta ei ole paha hinta omasta mielestäni päästä testaamaan sivuston kapasiteettia, mutta kukin tyylillään. 😀

Lue lisää

 VICTORIA MILAN

Victoria Milan

Lämpöä ja energiaa talveen kuumasta ja kiimaisesta seksisuhteesta!

Seksittömyys on suurin  parisuhteen tuhoaja. Jos suhde kuitenkin muilla osa-alueilla toimii, niin monet eivät halua erota kumppanistaan.

Sen takia on kehitetty Victoria Milan sivusto, jossa samassa tilanteessa olevat ihmiset pääsevät nauttimaan seksuaalisuudestaan salaisesti, kenenkään ei tarvitse tietää.

Victoria Milanille jäsenien anonymiteetti on ensiarvoisen tärkeä asia, joten kiinnijäämistä ei tarvitse pelätä.

Paineet on parempi purkaa kuin kasata niitä sisäänsä vuosikausia. Kun seksi sujuu, niin elämä hymyilee. 🙂

Lue lisää

 Panoseuraa sinkuille

 Sexpartner.fi

panoseuraa heti

Sexpartnerista löydät tuhansia kuumia kissoja valmiina tyydyttämään kaikki tarpeesi.

Sexpartner.fi on vakiinnuttanut paikkansa netti deittailijoiden keskuudessa, jotka etsivät panoseuraa, eivätkä ole kiinnostuneet mistään vakavasta ja intohimottomasta suhteesta.

Testaa ilmaiseksi, ja sitten vain panemaan, kun sopiva seura on valmiina!

Lue lisää

 NO STRINGS ATTACHED

sitoutumisvapaa

Naimisissa olevien ja varattujen kohtauspaikka, missä voi tavata samassa tilanteessa olevia panon tarpeessa olevia ihmisiä. Hommat hoituvat nopeasti ja tehokkaasti 100% anonymiteetilla. Osa AdultFrienFinder konsernia oleva No Strings Attached osaa asiansa, siitä voit olla varma.

Lue lisää!

 Seksitohtori.fi

Täältä löytää seksiseuraaAikuisten deittisivusto Seksitohtori.fi tarjoaa kiihottavaa parinetsintää. Seksitohtori haluaa, että kaikille on tarjolla sivusto, joka antaa mahdollisuuden oman seksielämäänsä parantamiseen.

Tämä onnistuu löytämällä uusia kumppaneita, joiden kanssa nauttia kuumasta ja kiihkeästä seksistä!

Suhteellisen uusi sivusto on saanut hyvän vastaanoton, ja käyttäjämäärä on kasvanut tasaisesti

Kokeile sinäkin Seksitohtori.fi sivustoa ilmaiseksi vielä kun se on mahdollista.

Lue lisää

 ADULT FRIEND FINDER

seksiseuraa heti

Alan konkari AdultFriendFinder uudisti hiljattain ulkoasunsa ja on nyt vielä entistäkin parempi paikka löytää seksiseuraa. Erittäin suosittu sivusto myös parinvaihdosta kiinnostuneiden keskuudessa.

Käyttäjämäärä on ylivoimaisesti suurin muihin sivustoihin verrattuna.

Lue lisää

 ALT.COM

bondage sadomasokismi

ALT.com on bondagesta ja sadomasokismista tyydytyksen saavien ihmisten kohtauspaikka. Pystyt toteuttamaan kaikki fetissisi tämän sivuston avulla. Kivun ja nautinnon ero on hiuksenhieno, ja vain mielikuvituksesi on rajana mitä kaikkea keksittekään tulevan seksikumppanisi kanssa.

 

Lue lisää

 

Onko netistä turvallista etsiä seksiseuraa? 

Omat seksuaaliset fantasiansa voi toteuttaa turvallisesti, kunhan pitää terveen järjenkäytön mukana partnereita valikoidessa. Tässä lisäksi muutama yleisneuvo seksiseuran etsijälle:

  • älä luovuta mitään henkilökohtaisia tietoja ennen kuin luotat uuteen netti-ystävääsi.
  • sovi ensimmäiset tapaamiset aina jonnekin julkiselle paikalla, mistä voitte siirtyä intiimimpään ympäristöön, kun se tuntuu oikealta ratkaisulta.
  • Luota intuitioosi; jos tuntuu siltä, että jokin ei ole kohdallaan, niin se voi hyvinkin pitää paikkansa, joten on aika etsiä parempaa seuraa.
  • Jos kärsit ajoittain erektio ongelmista, varmista seksitreffien onnistuminen hakemalla lääkäriltäsi viagaran resepti..

Tälle sivustolle on tarkoituksella valittu vain maksullisia seksiseuraa tarjoavia sivustoja juuri siitä syystä, että ne pystyvät tarjoamaan seksiseuraa etsiville turvallisempaa seuranhakua.isorintaista seksiseuraa

Tämä johtuu siitä, että palveluihin tilaaminen tapahtuu verkkomaksamisen kautta, ja näin jäsenten oikeat henkilötiedot tallentuvat järjestelmään.

Sama ei toteudu ilmaispalvelujen kohdalla, missä jokainen voi väittää itsestään mitä tahansa, tai esiintyä kenenä hyvänsä, koska mitään kontrollia ei ole. Sen seurauksena häiriköille ja sekopäille luonnollinen valinta on nimenomaan ilmainen seksideitti palsta.

Omasta mielestäni muutaman kymmenen euron sijoitus turvallisuuteen on itsestään selvyys, mutta makunsa kullakin.

Melkein jokaisessa seksitreffejä tarjoavassa palvelussa on lisäksi ilmainen tutustumisversio, joten sivuston sopivuuden omiin tarkoituksiinsa voi testata ilman minkäänlaista taloudellista panostusta.

Voinko ladata alaston kuvia itsestäni profiiliin? 

Useimmissa paikoissa kyllä voit, etkä pelkästään voi, vaan se on erittäin suositeltavaa. Seksiseuraa kun ollaan etsimässä, niin tietysti kaikkia kiinnostaa nimenomaan se, että mitä on tarjolla. Noin lihallisessa mielessä siis.

bondage, BDSM & fetissit

Bondagea ja muita fetissejä turvallisesti luotettavan sivuston kautta.

Kuvien lataamisesta ja sallittavasta sisällöstä on olemassa selkeä ohjeistus, joka vaihtelee sivustoittain, mihin voit tutustua valitsemassasi palvelussa.

Luonnollisesti lataat palveluihin kuvia itsestäsi, etkä jostain toisesta, se nyt lienee sanomattakin selvää.

Profiilin asetukset vaihtelevat myös palvelukohtaisesti, mutta usein pystyt rajoittamaan sen julkisuutta, toisin sanoen pystyt valitsemaan miten, ja kenelle haluat profiili kuviasi näyttää.

Varsinkin pelkän ilmaisversion ottavissa seksiseuraa etsivissä on paljon ns. turisteja, joiden oma kantti ei vielä riitä ryhtyä tositoimiin, joten tuskinpa haluat heille sulojasi tai parruasi jakaa nähtäväksi.

 

Miten pidän yhteyttä muihin seksiseuraa etsiviin jäseniin? 

Tämäkin vaihtelee palveluittain, mutta yleisimpiä tapoja ovat erilaiset pikaviestimet järjestelmän sisällä, sähköposti jne. Käy tutustumassa eri palveluihin ja tilaa siihen minkä ominaisuudet vastaavat omia tarpeitasi parhaiten.

 Mitä jos jonkin seksideitti palvelun jäsen pyytää minulta rahaa vaikka matkalippuun tai vastaavaan? 

Netissä on monenlaista onnenonkijaa, ja vaikka maksullisten saittien turvatoimet ovat erittäin tiukat, niin aina on mahdollista, että joku saattaa yrittää huijata sinulta rahaa erilaisin verukkein.

Käytä tässä tervettä järkeä ja omaa harkintaasi. Nyrkkisääntönä voidaan pitää myös tässä niin kuin monessa muussakin asiassa, että jos joku asia vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta, niin yleensä se ei ole totta.

Valtaosa maksullisten palveluiden seksiseuraa etsivistä jäsenistä on kaikin puolin omillaan toimeen tulevia itsenäisiä ihmisiä, jotka haluavat hyvää seksiä, joten on erittäin epätodennäköistä, että ikinä tulet edellä kuvattuun tilanteeseen törmäämään.

 

Onko panoseuraa mahdollista etsiä myös video Chatissa? (lue lisää sivun lopussa!) 

Click here for more.Joissain paikoissa on video Chat mahdollisuus ja toisissa ei. Yhä useammasta palvelusta se kuitenkin jo löytyy, ja lisää tulee koko ajan, joten pidä itsesi ajan tasalla tässäkin asiassa tälle sivulle lisättäviä seksideitti sivustoja tutkimalla.

Jos seuraa syystä tai toisesta ei vaan ota löytyäkseen, niin tarjolla on nykyään niin hyviä seksinukkeja, että paineet voi purkaa täydellisen muotoisen kyltymättömän seksinuken kanssa.

Oman kokemukseni mukaan video Chat on yksi parhaista tavoista saada tuntumaa tulevasta partnerista ennen ensimmäistä tosi elämässä tapahtuvaa näkemistä, joten on hienoa, että yhä useampi seksiseuraa tarjoava sivusto sisältää tämän mahdollisuuden.

Nopein tapa purkaa paineet tajunnan räjäyttävällä orgasmilla!

 

 

Löydä mobiililaitteella panoseuraa!

Testaa liveseksiä ilmaisilla krediiteillä!

Pin It on Pinterest

Share This