Pidä kondomit aina mukana, tarve voi tulla koska tahansa

kondomitKondomit on keksitty pelastamaan tämä planeetta millä elämme. Moni ei tätä välttämättä ennestään tiennyt mutta jos ajattelet asiaa, se on päivänselvää.

Seksi on hauskinta ja nautinnollisinta puuhaa mitä ihmiset voivat keskenään harrastaa, ja sen sivutuotteena syntyy lisää ihmisiä, jos kondomin asettaminen rakkauden miekkaan jää tekemättä, tai muut ennaltaehkäisevät toimenpiteet laiminlyödään.

Joskus uuden jälkeläisen ilmestyminen on toivottava ja iloinen asia, mutta rajansa kaikella. Tilaa kondomeja netistä, kun lapsia on tarpeeksi nurkissa, niin voit jatkaa hauskanpitoa tarvitsematta pelätä, että tuhoat maailman.

 

 

Kondomien rooli ihmiskunnan tulevaisuudessa

Muuten käy niin, että marssimme ennen pitkää dinosaurusten jalanjälkiä seuraten ihmiskunnankondomit netistä auringonlaskuun, käyttämättä jääneet kondomit lompakossa. Olemme naineet planeetan yli Äiti Maan sietokyvyn eikä ravintoa riitä enää paneskeluun, joten tuloksena on maailmanloppu.

Todella erikoinen kondomien myyntipuhe, mutta todenmukainen ja vakuuttava joka tapauksessa.Alien

Horinan opetus on se, että pukille on päästävä ilman, että jokaisen yhdynnän seurauksena on pulla uunissa. Siinä sinua auttaa Kumiukko.fi

 

 

Tilaa kondomit netistä Kumiukko.fi verkkokaupasta ja pelasta maailma!

kondomin koko

Kumiukko.fi on kotimainen kondomien verkkokauppaan erikoistunut yritys. Kondomeja löytyy joka lähtöön, ja tuotevalikoima kasvaa koko ajan.

Kaupasta löytyy kumia kaikille panomiehille, sopiva kondomin koko löytyy takuuvarmasti.

Pelkästään makukondomeja löytyy 17. Lisäksi valikoimassa on paljon erilaisia erikoiskondomeja ja muita oheistuotteita.

Verkkokaupasta löydät myös korkealaatuiset G SPOT, RFSU ja VIVA kondomit. Mikä parasta, kondomit toimitetaan nopeasti, huomiota herättämättömässä kuoressa, sekä ilman postimaksua!

 

Lisätietoja

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This