Testaa ilmaisilla krediteillä netin parasta livechattia!

Mikä on LiveJasmin SeksiChat?

Livejasmin on aikuisille tarkoitettu live video chat sivusto, missä voit pitää hauskaa amatööri esiintyjien kanssa joka puolelta maailmaa.

Nämä seksikkäät esiintyjät lähettävät video kuvaa livenä kotistudioistaan minuuttiveloituksella, joten voit chattailla juuri sen verran, kun sinulla sattuu aikaa tai halua olemaan.

Halutessasi voit aktivoida oman webkamerasi cam2cam toiminnolla, jolloin oma video kuvasi välittyy myös esiintyjälle.

Livejasmin tarjoaa todella laajan valikoiman malleja; löydät mieltymyksiäsi vastaavan esiintyjän käyttämällä tarkennettua malli-hakua. Voit valita esimerkiksi etsimäsi mallin ulkonäkö ominaisuuksia, iän, puhutun kielen, erikoisuuksia, kuvanlaadun ja paljon muuta.

Kun löydät itsellesi seksichat seuraa, jonka haluat tavata uudelleenkin, niin se onnistuu helposti lisäämällä hänet suosikki-listallesi, joten pääset seuraavalla kerralla suoraan asiaan ilman etsimistä.

 

Kiimaiset naiset odottavat sinua juuri nyt.

 

Tämä on pikaopas LiveJasmin livechat palvelun käyttöön.

LiveJaminista saat seksiseuraa juuri silloin, kun se sinulle itsellesi parhaiten sopii. Kiimaisia chatti seuralaisia on tarjolla 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä, niin laajalla valikoimalla, että jokainen mieltymys tulee 100% varmasti tyydytetyksi.

Seksiseuraksi saat myös suomenkielisiä tyttöjä niin halutessasi. Pornoa ehkä paljon katselleena saatat jo kaivata vaihtelua ja sitä LiveJasmin virtuaali seksi treffit sinulle tarjoaa.

Livejasmin on ollut toiminnassa yli kymmenen vuotta, ja on alan ehdottomasti luotettavin kameran välityksellä video-seksi-chattia tarjoava sivusto.

Palveluun rekisteröityminen on nelivaiheinen nopea prosessi, johon opastan sinut nyt saman tien. Seksiseuraahan sinä tänne tulit etsimään, etkä kuuntelemaan turhaa jorinaa.

Klikkaa tästä itsesi palvelun kotisivulle (voi olla hyvä klikata se aukeamaan uuteen ikkunaan hiiren oikealla napilla, jos haluat lukea tätä opasta samalla.

1. Sign Up (tarvittaessa saat kuvat isommiksi niitä klikkaamalla)

Tässä kohdassa syötät:

 • ensimmäiseen kenttään haluamasi käyttäjänimen
 • toiseen kenttään valitsemasi salasanan
 • kolmanteen kenttään valitsemasi salasanan uudelleen
 • neljänteen kenttään sähköpostiosoitteesi

Lopuksi klikkaa “REGISTER” buttonia, ja sitten ensimmäinen vaihe on suoritettu.

 

 
2. Maksutavan valinta
Tässä kohdassa valitset miten haluat seurasta maksaa. Esiintyjillä on minuutti veloitus, joten maksat vain sen verran kuin tarvetta on..
 
Huomioi kuvassa punaisella rengastettu https:, ja varmista, että sinun oman selaimesi kentässä on vastaava https, kun rekisteröidyt. S-kirjain on varmiste siitä, että yhteys on turvallinen. Sama asia, kun esim nettipankkiasi käyttäessä.
 
Ensimmäinen vaihtoehto on pankki- tai luottokortti. Toinen vaihtoehto on Click2Pay.
Valintasi jälkeen klikkaa “NEXT” buttonia. Osa kaksi on nyt valmis ja olet taas askeleen lähempänä LiveJasmin taivasta.
 

 

3. Paketin valinta Seksitreffit toimivat täällä samalla periaatteella kuin vanhanajan peepshowt: sinulla on tässä tapauksessa tietty määrä krediittejä, joita voit halutessasi ostaa lisää.

Halvin paketti on euroissa tätä kirjoittaessa (21.5.2011) aika tarkkaan 30€, mikä on omasta mielestä hyvin kohtuullinen hinta päästä harrastamaan liveseksiä näiden kissojen kanssa.

Valitse paketti minkä haluat, ja klikkaa “NEXT” buttonia.

 

4. Henkilötietojen syöttäminenSeuraavaksi syötät seuraavat tiedot:

 • ensimmäiseen kenttään etunimi
 • toiseen kenttään sukunimi
 • kolmannessa kentässä valitset maan valikosta
 • neljänteen syötät kaupungin
 • viidenteen syötät viisinumeroisen postikoodin
 • kuudenteen kenttään syötät osoitteen

Lopuksi maksutiedot:

 • ensimmäiseen kenttään luotto/pankkikortin numero
 • toiseen kenttään turvakoodi kortin takaa
 • kolmannessa kentässä valitset kortin voimassaolo ajan

Viimeiseksi klikkaa “FINISH” buttonia ja rekisteröityminen on valmis!

 

 

Onnitteluni loistavasta valinnasta! Toivotan sinulle  paljon nautinnollisia hetkiä LiveJasmin livechat palvelun parissa!

[/learn_more]

Pin It on Pinterest

Share This