Tasokasta seksiseuraa netistä vuonna 2019

PanoseuraaEri ihmiset etsivät erilaista seksiseuraa, ja seksuaalisia tarpeita tyydyttämään on tälle sivulle kerätty mahdollisimman kattava lista seksideitti palveluista.

Tältä sivulta löydät parhaat pillua tarjoavat seksi-deittisivustot, joiden kautta löydät panoseuraa takuuvarmasti.

Listaa päivitetään sitä mukaa, kun uusia palveluita avataan, joten voi olla hyvä lisätä tämä sivu kirjanmerkkeihin myöhempää tarvetta varten.

Panoseuran etsinnässä auttavat Panokavereita.fi, Loveaholics,  Pikaflirtti.fi  ja  M.I.L.F. seksiseuraa löytyy täältä!

Seksitön parisuhde? Usein käy niin, että vain toinen osapuoli haluaa seksiä. Se tuo seksiä haluavalle osapuolelle paineita ja tylsyyttä. Lisää seksiä haluaville Victoria Milan on varatuille  deittisivusto, joka on vakiinnuttanut asemansa salaisen intohimon etsinnässä. Kaiken ikäisiä naisia ja miehiä parempaa seksiseuraa etsimässä.

Suomeen on rantautunut täysin uusi palvelu, mistä voi löytää nopeasti kumppanin mihin tahansa kivaan tekemiseen. Sivuston nimi maailmalla on “Rich Meet Beautiful”, Suomessa sivusto on selkeyden vuoksi nimetty sokerideittailuksi, Se on erittäin suosittu maailmalla ja 100% anonyymi. Nuorempaa +18v Sugarbabya kaipaava sugardaddy ei tule pettymään. 

Monet +18v nuoret miehet ovat löytäneet sieltä M.I.L.F. Sugarmaman. Palvelun idean voi summata yhteen lauseeseen: “Suhde sinun ehdoillasi”.

Mainitsemisen arvoinen on myös jatkuvasti suosiotaan kasvattava BDSM js Bondage, joista saa hyvin lisää nautintoa makuuhuoneeseen. Suomen paras BDSM lelukauppa löytyy täältä..

Seksiseuraa sinkuille ja varatuilleSokerideittailulla

Oma suosikkini on ollut pitkään Fling, joka on kaikista todennäköisin paikka löytää panoseuraa mahdollisimman nopeasti. Se on mainio paikka edelleen, mutta toinen yhä suositumpi paikka tuntuu olevan Victoria Milan, jossa sukupuolijakauma on käytännössä 50/50.

Ajat muuttuvat aina ja seksuaaliset mieltymykset ovat aina vahvasti muutoksessa mukana. Ovatko yksiavioiset/partneriset parisuhteet vetelemässä nyt viimeisiään seksin osalta, aika näyttää. Pakko tunnustaa etten itse kyllä pystyisi vain yhden seksipartnerin kanssa loppuelämääni viettämään.

Seksiseuraa tänne on tultu hakemaan eikä mitään parisuhteiden profetioita, joten takaisin asiaan 😉

Kuivina kausina tulee joskus käytettyä Mycams liveseksi kameroita. Täytyy kyllä sanoa, että on se vaan aikamoinen kokemus nyky-telkkareilla, Melkein kuin nainen olisi oikeasti samassa huoneessa! Jos huvittaa kokeilla, niin ainakin nyt on vielä ilmaisia krediittejä tarjolla.

Jos tekee kokeneempaa mammaa mieli, niin kiimaista M.I.L.F. seksiseuraa löydät täältä.

Muita hyviä seksiseuraa tarjoavia sivustoja vuonna 2019 ovat:

Naughtybook.fi, Sexpartner

Alkuun pääset painamalla bokseista löytyviä nappeja, jonka jälkeen pääset painamaan jotain aivan muuta.

 

 VICTORIA MILAN

Victoria Milan

Lämpöä ja energiaa talveen kuumasta ja kiimaisesta seksisuhteesta!

Seksittömyys on suurin  parisuhteen tuhoaja. Jos suhde kuitenkin muilla osa-alueilla toimii, niin monet eivät halua erota kumppanistaan.

Sen takia on kehitetty Victoria Milan sivusto, jossa samassa tilanteessa olevat ihmiset pääsevät nauttimaan seksuaalisuudestaan salaisesti, kenenkään ei tarvitse tietää.

Victoria Milanille jäsenten anonymiteetti on ensiarvoisen tärkeä asia, joten kiinnijäämistä ei tarvitse pelätä.

Paineet on parempi purkaa kuin kasata niitä sisäänsä vuosikausia. Kun seksi sujuu, niin elämä hymyilee. 🙂

Lue lisää

 BDSM KAMERAT

bdsam-chat“Pehmeä lasku” Bondagesta ja sadomasokismista kiinnostuneille. Pystyt toteuttamaan kaikki fetissisi tämän sivuston avulla. Kivun ja nautinnon ero on hiuksenhieno, ja vain mielikuvituksesi on rajana mitä kaikkea keksitte tulevan seksikumppanisi kanssa.

 

Lue lisää

 

 FLING

isot tissitFling on parhaimpia paikkoja löytää seksiseuraa vuonna 2018. Voit tutustua Flingiin täysin ilmaiseksi, mutta hyvä vaihtoehto sille on kolmen päivän kokeilu-jäsenyys.

Alle neljä euroa maksavalla testi-jäsenyydellä saat käyttöösi kaikki ominaisuudet kolmen päivän ajaksi, joten pääset tutkimaan kaikki mahdolliset toiminnot mitä sivustolla on tarjolla.

Ilmainen testi vaihtoehto on olemassa kuten alussa jo mainitsinkin, mutta toiminnot ovat huomattavasti rajallisemmat. Neljä euroa ilmaisesta panoseurasta ei ole paha hinta omasta mielestäni päästä testaamaan sivuston kapasiteettia, mutta kukin tyylillään.

Lue lisää

 ILMAN EHTOJA

Seksiseuraa  täältäNaimisissa olevien ja varattujen kohtauspaikka, missä voi tavata samassa tilanteessa olevia panon tarpeessa olevia ihmisiä. Hommat hoituvat nopeasti ja tehokkaasti 100% anonymiteetilla. Ilman-ehtoja.fi osaa asiansa, siitä voit olla varma.

 

Lue lisää!

 PANOKAVEREITA

Täältä löytää seksiseuraaTämä aikuisten deittisivusto tarjoaa kiihottavaa parin etsintää. Panokavereita.fi haluaa, että kaikille on tarjolla sivusto, joka antaa mahdollisuuden oman seksielämäänsä parantamiseen.

Tämä onnistuu löytämällä uusia kumppaneita, joiden kanssa nauttia kuumasta ja kiihkeästä seksistä!

Suhteellisen uusi sivusto on saanut hyvän vastaanoton, ja käyttäjämäärä on kasvanut tasaisesti.

Lue lisää

 ADULT FRIEND FINDER

seksiseuraa heti

Alan konkari AdultFriendFinder uudisti hiljattain sivuston ja on nyt vielä entistäkin parempi paikka löytää seksiseuraa. Erittäin suosittu sivusto myös parinvaihdosta kiinnostuneiden keskuudessa.

Käyttäjämäärä on ylivoimaisesti suurin muihin sivustoihin verrattuna.

Lue lisää

 Naughtybook.fi

panoseuraa tänään

Naughtybook.fi:stä löydät tuhansia kuumia kissoja valmiina tyydyttämään kaikki tarpeesi.

Naughtybook.fi on vakiinnuttanut paikkansa netti deittailijoiden keskuudessa, jotka etsivät panoseuraa, eivätkä ole kiinnostuneet mistään vakavasta ja intohimottomasta suhteesta.

Testaa ilmaiseksi, ja sitten vain panemaan, kun sopiva seura on valmiina!

Lue lisää

Onko netistä turvallista etsiä seksiseuraa?

Omat seksuaaliset fantasiansa voi toteuttaa turvallisesti, kunhan pitää terveen järjenkäytön mukana partnereita valikoidessa. Tässä lisäksi muutama yleisneuvo seksiseuran etsijälle:

  • älä luovuta mitään henkilökohtaisia tietoja ennen kuin luotat uuteen netti-ystävääsi.
  • sovi ensimmäiset tapaamiset aina jonnekin julkiselle paikalla, mistä voitte siirtyä intiimimpään ympäristöön, kun se tuntuu oikealta ratkaisulta.
  • Luota intuitioosi; jos tuntuu siltä, että jokin ei ole kohdallaan, niin se voi hyvinkin pitää paikkansa, joten on aika etsiä parempaa seuraa.
  • Jos kärsit ajoittain erektio ongelmista, varmista seksitreffien onnistuminen hakemalla lääkäriltäsi viagaran resepti..

Tälle sivustolle on tarkoituksella valittu vain maksullisia panoseuraa tarjoavia sivustoja juuri siitä syystä, että ne pystyvät tarjoamaan seksiseuraa etsiville turvallisempaa seuranhakua.parhaat ja luotettavimmat seksi deitti sivustot

Tämä johtuu siitä, että palveluihin tilaaminen tapahtuu verkkomaksamisen kautta, ja näin jäsenien oikeat henkilötiedot tallentuvat järjestelmään.

Sama ei toteudu ilmais-palvelujen kohdalla, missä jokainen voi väittää itsestään mitä tahansa, tai esiintyä kenenä hyvänsä, koska mitään kontrollia ei ole. Sen seurauksena häiriköille ja sekopäille luonnollinen valinta on nimenomaan ilmainen seksideitti palsta.

Omasta mielestäni muutaman kymmenen euron sijoitus turvallisuuteen on itsestään selvyys, mutta makunsa kullakin.

Melkein jokaisessa seksitreffejä tarjoavassa palvelussa on lisäksi ilmainen tutustumisversio, joten sivuston sopivuuden omiin tarkoituksiinsa voi testata ilman minkäänlaista taloudellista panostusta.

Voinko ladata alaston kuvia itsestäni profiliini?

Useimmissa paikoissa kyllä voit, etkä pelkästään voi, vaan se on erittäin suositeltavaa. Seksiseuraa kun ollaan etsimässä, niin tietysti kaikkia kiinnostaa nimenomaan se, että mitä on tarjolla. Noin lihallisessa mielessä siis.

Bondage, BDSM & fetissitKuvien lataamisesta ja sallittavasta sisällöstä on olemassa selkeä ohjeistus, joka vaihtelee sivustoittain, mihin voit tutustua valitsemassasi palvelussa.

Luonnollisesti lataat palveluihin kuvia itsestäsi, etkä jostain toisesta, se nyt lienee sanomattakin selvää.

Profiilin asetukset vaihtelevat myös palvelukohtaisesti, mutta usein pystyt rajoittamaan sen julkisuutta, toisin sanoen pystyt valitsemaan miten, ja kenelle haluat profiili kuviasi näyttää.

Varsinkin pelkän ilmaisversion ottavissa salaista seuraa etsivissä on paljon ns. turisteja, joiden oma kantti ei vielä riitä ryhtyä tositoimiin, joten tuskinpa haluat heille sulojasi tai parruasi jakaa nähtäväksi.

 

Miten pidän yhteyttä muihin seksiseuraa etsiviin jäseniin?

Tämäkin vaihtelee palveluittain, mutta yleisimpiä tapoja ovat erilaiset pikaviestimet järjestelmän sisällä, sähköposti jne. Käy tutustumassa eri palveluihin ja tilaa siihen minkä ominaisuudet vastaavat omia tarpeitasi parhaiten.

Mitä jos jonkin seksideitti palvelun jäsen pyytää minulta rahaa vaikka matkalippuun tai vastaavaan? 

Netissä on monenlaista onnenonkijaa, ja vaikka maksullisten saittien turvatoimet ovat erittäin tiukat, niin aina on mahdollista, että joku saattaa yrittää huijata sinulta rahaa erilaisin verukkein.

Käytä tässä tervettä järkeä ja omaa harkintaasi. Nyrkkisääntönä voidaan pitää myös tässä niin kuin monessa muussakin asiassa, että jos joku asia vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta, niin yleensä se ei ole totta.

Valtaosa maksullisten palveluiden seksiseuraa etsivistä jäsenistä on kaikin puolin omillaan toimeen tulevia itsenäisiä ihmisiä, jotka haluavat hyvää seksiä, joten on erittäin epätodennäköistä, että ikinä tulet edellä kuvattuun tilanteeseen törmäämään.

 

Onko panoseuraa mahdollista etsiä myös video Chatissa? (lue lisää sivun lopussa!)

Joissain paikoissa on video Chat mahdollisuus ja toisissa ei. Yhä useammasta palvelusta se kuitenkin jo löytyy, ja lisää tulee koko ajan, joten pidä itsesi ajan tasalla tässäkin asiassa tälle sivulle lisättäviä seksideitti sivustoja tutkimalla.

Jos seuraa syystä tai toisesta ei vaan ota löytyäkseen, niin tarjolla on nykyään niin hyviä seksinukkeja, että paineet voi purkaa täydellisen muotoisen kyltymättömän seksinuken kanssa.

Oman kokemukseni mukaan video Chat on yksi parhaista tavoista saada tuntumaa tulevasta partnerista ennen ensimmäistä tosi elämässä tapahtuvaa näkemistä, joten on hienoa, että yhä useampi seksiseuraa tarjoava sivusto sisältää tämän mahdollisuuden.

 

Pin It on Pinterest

Share This